KRYEFAQJA » LAJME » Personat me aftësi të kufizuara përballë vështirësive

Personat me aftësi të kufizuara përballë vështirësive

Personat me Aftësi të Kufizuar u duhet të paguajnë taksë doganore për mjetet levizese që e kalojnë kapacitetin motorrik 2500 kubikë. Kryetari i Shoqatës së Para dhe Tetraplegjikeve, Ndrekë Ismailaj sqaron se këtë situate e vuajnë më shumë personat që kanë dëmtime të rënda, të cilëve u duhet të levizin me karroca me bateri dhe me makina të përshtatura që kanë instaluar ashensorë.

Sicred