KRYEFAQJA » LAJME » “Përballë” – Sfidat e medias

“Përballë” – Sfidat e medias

3 Maji, Dita Botërore e Lirisë së Medias i gjen gazetarët në Shqipëri në një situatë të re sa i përket shtimit të kanaleve të komunikuimit, por me problemet e vjetra, sa i takon pagesës dhe pavarësisë. Vështirësitë me të cilat përballen sot gazetarët u diskutuan në emisionin “Përballë” të gazetarit Lutfi Dervishi në RTSH 1. 

Sicred