KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » PD dhe LSI bojkotojnë diskutimet për buxhetin e 2018-ës, Vasili: Bojkotuesi është Rama
PD dhe LSI janë bërë bashkë dhe kanë bojkotuar diskutime për buxhetin dhe paketën fiskale të vitit të ardhshëm. Buxheti i vitit 2018 dhe paketa shoqëruese fiskale u prezantuan në konferencën e kryetarëve duke i hapur rrugën kështu diskutimeve në komisonet parlamentare, e më pas miratimit në seancën plenare. Por pa nisur prezantimi opozita e majtë dhe e djathtë, braktisën sallën e konferencës së kryetarëve duke akuzuar qeverinë për lidhje me krimin dhe mafian. Më pas në një konferencë për shypt kryetari i grupit parlamentar të LSI, Petrit Vasili dhe më shumë holl◄si rreth këtij qëndrimi. Ai tha se është kryeministri që ka bojkotuar pr/buxhetin 2018 dhe jo opozita. "Ja dokumenti kyresor që kryeministri firmos në një vend. Këtë dokument kryeministri i vendit as ka begenisur ta firmosë. Edhe ky dokumentmë më i rëndësishmi i politikës qeveritare, i demonstrimit të politikave qeveritare nuk është firmosur nga Edi Rama" tha zoti Vasili. "Ky është bojkotuesi i madh. Ne nuk jemi këtu që të akomodojmë papërgjegjshmërinë, por edhe neverinë që ka Kryeministri për popullin e tij" shtoi ai.

PD dhe LSI bojkotojnë diskutimet për buxhetin e 2018-ës, Vasili: Bojkotuesi është Rama

PD dhe LSI janë bërë bashkë dhe kanë bojkotuar diskutime për buxhetin dhe paketën fiskale të vitit të ardhshëm. Buxheti i vitit 2018 dhe paketa shoqëruese fiskale u prezantuan në konferencën e kryetarëve duke i hapur rrugën kështu diskutimeve në komisonet parlamentare, e më pas miratimit në seancën plenare. Por pa nisur prezantimi opozita e majtë dhe e djathtë, braktisën sallën e konferencës së kryetarëve duke akuzuar qeverinë për lidhje me krimin dhe mafian.
Më pas në një konferencë për shypt kryetari i grupit parlamentar të LSI, Petrit Vasili dhe më shumë hollësi rreth këtij qëndrimi. Ai tha se është kryeministri që ka bojkotuar pr/buxhetin 2018 dhe jo opozita. “Ja dokumenti kyresor që kryeministri firmos në një vend. Këtë dokument kryeministri i vendit as ka begenisur ta firmosë. Edhe ky dokumentmë më i rëndësishmi i politikës qeveritare, i demonstrimit të politikave qeveritare nuk është firmosur nga Edi Rama” tha zoti Vasili. “Ky është bojkotuesi i madh. Ne nuk jemi këtu që të akomodojmë papërgjegjshmërinë, por edhe neverinë që ka Kryeministri për popullin e tij” shtoi ai.

Sicred