KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Papa Françesku lutet për viktimat e Xhenovas

Papa Françesku lutet për viktimat e Xhenovas

Papa Françesku është lutur sot për viktimat e e tragjedisë së Xhenovas, ku si pasojë e rrëzimit të një urë në autostradë humbën jeën 39 persona e dhjetra u plagosën. “Unë jam duke u lutur në veçanti për ata që kanë vuajtur si pasojë e tragjedisë së djeshme në Gjenova, që rezultoi me humbjen e jetës njerëzore. Ja besojmë Zotit shpirtrat e atyre që kanë humbur jetën. Lutem dhe jam shpirtërisht afër me familjet e tyre, për të plagosurit, për të zhvendosurit dhe për të gjithë ata që vuajnë për shkak të kësaj ngjarjeje dramatike “, ka thënë Papa Francesku në lutjen për viktimat e Xhenovas.

Sicred