KRYEFAQJA » LAJME » OSHEE, situata e furnizimit me energji elektrike

OSHEE, situata e furnizimit me energji elektrike

Emergjencat Cilvile raportuan këtë të dielë vështirësi në rikuperimin e energjisë elektrike në ato zona të thella malore ku është ndërprerë energjia. Prej ditësh në shumë fshatra por edhe në pjesë të qyteteve të ndryshme rrjeti ka pësuar defekte dhe këtë të dielë raportohen të jenë 14 njësi administrative pa energji elektrike. Në Kukës mungesë të dritave vazhdon të ketë në Lekbibaj, Gjinaj dhe Bushtricë. Ndërsa në Shkodër energjia mungon në tre njësitë administrative Shalë, Shosh dhe Pult. Ka pasur probleme furnizimi me energji elektrike në bashkinë Pukë dhe në disa fshatra të njësive administrative Iballë, Fierzë, Blerim dhe Gjegjan. Grupet e Operatorit të Shpërndarjes së energjisë elektrike kanë hasur vështirësi si shkak i bllokimit nga trashësia e dëborës në Njësitë Administrative të qarkut lezhë në Fan, Orosh dhe Selitë.

Sicred