KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » OSHEE investime në zonat turistike

OSHEE investime në zonat turistike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Eletkrike (OSHEE) ka investuar rreth 700 milion lekë për përmirësimin e furnizmit me energji në zonën e Golemit, Kavajës dhe Malin e Robit. Ministri i infrastrukturës dhe energjisë Damian Gjiknuri u shpreh se këto investime janë konkretizim i përqëndrimit të projekteve në ato zona që kanë impakt ekonomik.
Ndërkohë që një tjetër projekt investimi ka filluar zbatimin nga OSHEE për zonat turistike. Është fjala për nënstacionin e ri elektrik në Gjirin e Lalëzit investim ky që arrin në 458 milion lekë të reja ndërsa pritet të përfundojë në fund të vitit.

Sicred