KRYEFAQJA » LAJME » Operacioni i kthimit të emigrantëve Shqiptarëve nga Lila e Francës
SHBA, gjykata vendos të mbrojë nga deportimi imigrantët e rinj pa dokumente

Operacioni i kthimit të emigrantëve Shqiptarëve nga Lila e Francës

Në burime zyrtare holandeze, është njoftuar se sot është realizuar operacioni i mbledhjes dhe kthimit të 42 emigrantëve të parregullt shqiptarë nga Franca, Belgjika dhe Holanda. Operacioni është vlerësuar si një sukses i plotë edhe nga aspekti i bashkëpunimit me Shqipërinë, deri tek përfundimi me sukses me mbërritjen në Rinas në Tiranë nga Aeroporti i Lilës në Francë.

Sicred