KRYEFAQJA » LAJME » ONM vazhdon ankimimet
ONM vazhdon ankimimet

ONM vazhdon ankimimet

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit vazhdon të paraqesi tek Komisionerët Publikë rekomandime për të ankimuar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit vendimet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Sot ai ka rekomanduar ankimimin për konfirmimin në detyrë të gjykatësit Artur Malaj.
Deri tani ONM ka rekomandime për të ankimuar 5 vendime të Komisiomit të Pavarur të Kualifikimit për gjyqtarët dhe prokurorët. Bien në sy rekomandimet për kreun e Gjykatës Kushtetuese Bashkim Dedja dhe kreun e Gjykatës së Lartë Xhezair Zaganjori.

Sicred