KRYEFAQJA » LAJME » Okruzhenje -Fqinjësi në valët e RTSH.
Okruzhenje -Fqinjësi në valët e RTSH

Okruzhenje -Fqinjësi në valët e RTSH.

Dialogu mes shteteve të Ballkanit që u zhvillua gjatë procesit të Berlinit në Vienë javën e kaluar është në fokusin e emisionit. Pjesmarrës janë Edi Rama, Aleksandër Vuçiç dhe Goran Svilanoviç. Emisioni transmetohet më 31 gusht në oren 21:00 në TVSH. Në të njëjtën orë ai do të shfaqet edhe në vendet e tjera të rajonit përveçse në Shqipëri, Kosovë (RTK1), Serbi (RTS 1) dhe Maqedoni (Alsat M).

Sicred