KRYEFAQJA » LAJME » Nokia përgatit të hedhë në treg telefonin historik 3310
Nokia përgatit të hedhë në treg telefonin historik 3310

Nokia përgatit të hedhë në treg telefonin historik 3310

Mund të kthehet në krye Nokia 3310, telefoni historik i padiskutueshëm që u hodh në treg në vitin 2000 nga i cili janë shitur mbi 100 milionë copë. Sipas fjalëve të pamatura të Evan Blass i cili punon për VentureBeat, adresë interneti amerikane për teknologjinë, HMD-ja pra marka që ka liçnsën për shitjen e pajisjeve në ndërmarrjes historike finlandeze, do të hedhë në treg një lloj të ri të dhe të rregulluar në Kongersin Botëror të telefonisë së Lëvizshme (Mobile World Congress) që do të mbahet në Barcelonë në fundin e shkurtit.

Pamaturitë e Evan Blass përqendrohen rreth tre pajisjeve Nokia që do të shfaqen për herë të parë në festën katalanase: dy telefona të zgjuar (smartphone), Nokia 5 dhe Nokia 3, dhe një tjetër telefon që, pikërisht, mund të risjellë në jetë një prej pajisjeve më të dashura të të gjitha kohërave. Sipas disa thënieve duhet të kushtojë rreth 60 dollarë.

Sicred