KRYEFAQJA » LAJME » Nisma për ndarjen e taksës së televizorit

Nisma për ndarjen e taksës së televizorit

Draftligji i propozuar nga disa media private lidhur me përfshirjen e tyre në sistemin e financimit nga taksa që qytetarët paguajnë për aparatet televizive, është diskutuar në emisionin JAVA mbrëmjen e djeshme. Anëtarja e bordit të AMA-s, Suela Musta, sqaroi se qytetarët paguajnë për këto media private në momentin që blejnë platformat e tyre digjitale, dhe se subjektet audio-vizive kombëtare private nuk kanë qënë të përjashtuara nga politikat e kujdesit të qeverisë.

Sicred