KRYEFAQJA » LAJME » Nisin të veprojnë administratorët e pallateve

Nisin të veprojnë administratorët e pallateve

Për herë të parë Administratorët e pallateve në Tiranë, do të kenë një strukturë të posaçme, e cila jo vetëm përcakton kriteret e përzgjedhjes, por edhe ligjëron çdo marëdhënie të këtyre personave me qytetarët dhe institucionet. Drejtori i Përgjithshëm i Objekteve në Bashkëpronësi, Erind Bejko, sqaron për RTSH mënyrën sesi administratorët do të funksionojnë tani e tutje, duke theksuar autonominë që ata do të kenë, në raport me pushtetin vendor.

Sicred