KRYEFAQJA » LAJME » Nishani dekoron “Mjeshtër i Madh” gazetarin e RTSH Ferdinand Samarxhi

Nishani dekoron “Mjeshtër i Madh” gazetarin e RTSH Ferdinand Samarxhi

Ferdinand Samarxhi, gazetari i mirënjohur i RTSH, fitues i antenës së artë pas 40-vjetëve pune dhe përkushtimi, i akordohet nga Presidenti I Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani titulli i Lartë “Mjeshtër i Madh”.

Sicred