KRYEFAQJA » LAJME » Nis faza e dytë për regjistrimin e integruar të adresave dhe shtetasve

Nis faza e dytë për regjistrimin e integruar të adresave dhe shtetasve

Projekti që synon përputhjen e Shqipërisë reale me atë në letra, kalon në fazën e dytë, atë të verifikimit në terren. Gjatë prezantimit në Durrës, Ministri i Brendshëm Sajmir Tahiri, tha se një prej trashëgimive më të hidhura të së shkuarës, është një pjesë e Shqipërisë si magazine pa inventar.

Ka një pjesë të Shqipërisë që është terësisht në errësirë, ashtu siç duhet, për t’i dhënë shërbim qytetarit.

Ministri i Shtetit Bledi Çuçi, rëndësinë e projektit të regjistrit të integruar të adresave dhe shtetasve e lidhi me përfitimet financiare .

Vetëm në qarkun e Durrësit, mbi 100 mijë banorë janë pa asnjë adresë.

Sicred