KRYEFAQJA » LAJME » Nis aksioni “Shqipëria pa armë”

Nis aksioni “Shqipëria pa armë”

Fushata “Shqipëria pa armë” ka nisur nga Antigoneja e Gjirokastrës, ku ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri përsëriti apelin për dorëzimin vullnetar të tyre duke përfituar edhe nga amnistia e kaluar në Kuvend se kush dorëzon armët, nuk ndiqet penalisht.

Sipas ministrit Tahiri me aksionin e dorëzimit vullnetar të armëve ministria e Brendshme synon mbledhjen e armatimit që disponon popullata për një Shqipëri dhe të ardhme pa armë.

Gjatë vizitës në Gjirokastër ministri Tahiri inaguroi edhe mjediset e reja të zyrës së shërbimit për qytetarët në drejtorinë vendore të policisë.

Sicred