KRYEFAQJA » LAJME » Ngritja e parkingjeve mbi hapesirat publike problem për banoret e Tiranes

Ngritja e parkingjeve mbi hapesirat publike problem për banoret e Tiranes

Cdo ditë pranë Agjensisë së Mbrojtjes së Konsumatorit qytetarët paraqesin ankesat e tyre, sic janë dhe ato për zaptimin e hapesirave publike. Aksionet për lirimin e tyre bëhen nga kjo agjensi në bashkepunim me policinë bashkiake. Një i tillë ka qenë ai në lagjen numër 2 në Tiranë, të njohur si tregu elektrik, ku banorët janë ankuar për ngritjen e parkingjeve mbi hapesirat publike.

Sicred