KRYEFAQJA » LAJME » Ngrin Laguna e Nartës

Ngrin Laguna e Nartës

Kur vendi është pushtuar prej temperaturave të ulta dhe ngricave, një ndodhi e pazakontë është parë në afërsi të Vlorës. Kjo është Laguna e Nartës e cila ka ngrirë. Banorët dhe peshkatarët e zonës tregojnë se e tillë ngjarje është shënuar rreth 50 vite më parë, por gjithsesi kësaj here ajo ka përmasa të tjera. Me ngrirjen e ujit kanë ngrirë edhe gjallesat. Peshkatarët kanë shpejtuar të mbledhin sa të munden peshk duke çarë akullin.

Sicred