KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Në Gjirokastër edhe për turizëm aventurë
Gjirokastër, 6 projekte për turizmin nderohen me çmime nga 'Risi Albania'

Në Gjirokastër edhe për turizëm aventurë

Një grup prej 12 motoçiklistësh me motora sportivë, përshkuan ditët e fundit zonat turistike të Gjirokastrës. Pjesë e ketij grupi ishin motoçiklistë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Australia, Kanadaja etj. E një pjesë e adrenalinës dhe gëzimit të tyre mbeti tek qytetarët që u ndeshën me ta në rrugët e kalldrëmta të qytetit. Përgjatë udhëtimit të tyre ata vlerësuan resurset natyre të zonës së Gjirokastrës dhe mikpritjen e banorëve.
Tashme Gjirokastra nuk ka nevojë për çelje sezonesh turisike. Në çdo ditë të vitit ka dyert hapur për vizitorë të shumtë vendas e të huaj, të cilët veç historisë e kulturës, eksplorojne vendin në kërkim të së resë e aventurës.

Sicred