KRYEFAQJA » LAJME » Në Doganën e Kakavijes në Gjirokastër lëvizje normale

Në Doganën e Kakavijes në Gjirokastër lëvizje normale

Në Doganën e Kakavijës në Gjirokastër, ka një levizje normale. Gjatë 24 orëve të fundit kanë hyrë dhe dalë mbi 7 mijë persona, ndërsa në muajin korrik përmes kësaj Pikë Kufitare kanë lëvizur rreth 86 mijë persona.

Sicred