KRYEFAQJA » LAJME » Në 17 Shtator nis pagesa në “Rrugën e Kombit”

Në 17 Shtator nis pagesa në “Rrugën e Kombit”

Në 17 shtator rinis pagesa në “Rrugën e Kombit”. Koncensionari i ka gati sportelet për aplikimin e tarifës 660 lekë për një kalim. Gazetarja jonë Emiriola Velia ka qenë sot pranë sporteleve dhe kalimtare të rastit atje thonë se tarifa e kalimit është e shtrenjtë krahasuar me vendet e Bashkimit Europian. Nga ana tjetër përfaqësues të biznesit pretendojnë se duhet të ishin përjashtuar nga pagesa, ndërkohë që nuk mungojnë edhe banore të Kukësit që mendojnë se tarifa e reduktuar prej 100 lekësh për ta është e përballueshme.

Sicred