KRYEFAQJA » LAJME » Ndihma ekonomike, Rama: Të përfjashtuari padrejtësisht do të riintegrohen!

Ndihma ekonomike, Rama: Të përfjashtuari padrejtësisht do të riintegrohen!

Gjatë qëndimit në Berat, kryeministri Edi Rama vizitoi një familje, e cila ka përfituar ndihmën ekonomike të plotë përmes skemës së re. Rama përsëriti se nga skema janë larguar abuzuesit, ndërsa shtoi se skema ka marzhin e vet të gabimit dhe pas verfikimit, të përfjashtuar padrejtësisht do të riintegrohen.

Kryeministri Edi Rama u ndal edhe në fshatin Kutalli të Beratit, të njohur për fermat bujqësore. Rama u takua me fermerë të zonës, të cilëve u sqaroi skemat e reja mbështetjes financiare për bujqësinë.

Sipas kreut të qeverisë bashkëpunimi fermer-qeveri-universitete pritet të rrisë më tej eksportet dhe punësimin në këtë sektore.

Sicred