KRYEFAQJA » LAJME » Myllet përfundimisht “Justicia”
Myllet përfundimisht "Justicia"

Myllet përfundimisht “Justicia”

Shkolla e lartë universitare jopublike “Justicia” u mbyll me vendim të Këshillit të Ministrave. Zv.Ministri i Arsimit Ervin Demo ka sqaruar se ky institucion i arsimit të lartë ishte pezulluar prej vitit 2013, dhe i ishin lënë detyra, të cilat nuk janë përbushur nga ana e këtij institucioni arsimor. Stafi i shkollës së lartë universitare jopublike “Justicia” do të duhet të përgatisë dosjet e çdo studenti brenda datës 16 Shkurt në mënyrë që ata të vazhdojnë studimet në institucione të tjera arsimore. Justicia ishte krijuar në vitin 2006.

Sicred