KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Moti i keq, OSHEE: Vetëm 8 fidera me defekt
Moti i keq, OSHEE, 8 fidera, defekt

Moti i keq, OSHEE: Vetëm 8 fidera me defekt

Moti i keq ka sjellë defekte në rrjetin e shpërndarjes në disa linja të tensionit të mesëm dhe të ulët. Operatori i shpërndarjes së energjisë thot se grupet e terrenit vijojnë punën për riparimin e avarive në të gjitha zonat ku raportohen ato. Nga informacionet e fundit të OSHEE, rezultojnë vetëm 8 fidera me defekt, nga afro 1200 në të gjithë vendin.

Sicred