KRYEFAQJA » LAJME » Mori pjesë në fushatë, hetim për inspektorin tatimor
2017, për herë të parë i mbarë në taksa dhe tatime

Mori pjesë në fushatë, hetim për inspektorin tatimor

Ministria e Financave i ka kërkuar Prokurorisë procedimin penal për inspektor të hetimit tatimor. Kliton Bistri u shkarkua të hënën nga puna për pjesëmarrje në një miting të Partisë Socialiste. Në një njoftim për mediat, zyra e shtypit të ministres së financave Helga Vukaj, kërkon nga të gjithë punonjësit e institucioneve të varësisë që të zbatojnë me përpikmëri detyrat funksionale në përputhje me legjislacionin në fuqi. Gjithashtu zonja Vukaj u bën thirrje qytetarëve që të denoncojnë rastet e përfshirjes se punonjësve të administratës në varësi të Ministrisë së Financave në aktivitetet partiake.

Sicred