KRYEFAQJA » LAJME » Milo: Shqipëria duhet të zgjidhi njëherë e mirë problemet që ka me Greqinë

Milo: Shqipëria duhet të zgjidhi njëherë e mirë problemet që ka me Greqinë

Shqipëria nuk duhet të humbasë rastin për të zgjidhur njëherë e mirë problemet që ka me Greqinë. Apeli vjen nga ish ministri i jashtëm Paskal Milo, i cili në një intervistë dhënë për Radiotelevizionin Shqiptar, thekson se qeveria e presidenti duhet të gjejnë gjuhën e përbashkët, për të realizuar negociata serioze dhe në dobi të vendit e jo të interesit personal. Intervista është realizuar nga gazetarja Melisa Shameti.

Sicred