KRYEFAQJA » LAJME » Meta në “Mëngjesin e Lutjeve”: Shqiptarët të kontribuojnë për një rajon më bashkëpunues
Meta në "Mëngjesin e Lutjeve": Shqiptarët të kontribuojnë për një rajon më bashkëpunues

Meta në “Mëngjesin e Lutjeve”: Shqiptarët të kontribuojnë për një rajon më bashkëpunues

Presidenti shqiptar Ilir Meta u ka bërë thirrje shqiptarëve në Ballkanit të kontribuojnë për një rajon më bashkëpunues. Duke folur në aktivitetin e “Mëngjesit të Lutjeve” që po mbahet në Tiranë me përfaqësues nga e gjithë Europa dhe më gjerë, zoti Meta ndërsa e ka quajtur bekim për shqiptarët frymën e bashkëjetesës mes besimeve fetare, tha “Lutemi për zgjidhjen e çështjes së emrit të Maqedonisë, lutemi për ecjen para të dialogut të Kosovës dhe Serbisë”.

Sicred