KRYEFAQJA » LAJME » Meta ka zhvilluar një vizitë në Komunën e Pejës në Kosovë

Meta ka zhvilluar një vizitë në Komunën e Pejës në Kosovë

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta po zhvillon një vizitë në Komunën e Pejës në Kosovë. Z.Meta ka zhvilluar një takim me Kryetarin e kësaj komune, Gazmend Muhaxheri gjatë të cilit vlerësoi iniciativat sipërmarrëse të banorëve të Pejës. Kreu i Kuvendit Meta, theksoi nevojën për rritjen e shkëmbimeve dhe të investimeve mes dy vendeve.

Sicred