KRYEFAQJA » LAJME » Meta-Bajraktar, bashkëpunim në në kuadrin e NATO-s dhe luftës kundër terrorizmit ndërkombëtar
Meta-Bajraktar, bashkëpunim në në kuadrin e NATO-s dhe luftës kundër terrorizmit ndërkombëtar

Meta-Bajraktar, bashkëpunim në në kuadrin e NATO-s dhe luftës kundër terrorizmit ndërkombëtar

Presidenti Ilir Meta priti sot në në selinë e prsidencës ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri Hidayet Bayraktar. Gjatë takimi u vlerësuan marrëdhëniet tradicionale dhe të partneritetit të shkëlqyer mes dy vendeve. Zoti Meta dhe zoti Bayraktar shprehën vullnetin për t’i forcuar më tej në të ardhmen këto marrëdhënie, në të gjitha fushat me interes për të dy vendet dhe popujt tanë. Presidenti Meta nënvizoi gjatë takimit edhe rëndësinë e bashkëpunimit mes dy vendeve në kuadrin e NATO-s dhe në atë të luftës kundër terrorizmit ndërkombëtar.

Sicred