KRYEFAQJA » LAJME » Mesi: 2018 ristrukturim i plotë i institucioneve në varësi
Mesi: 2018 ristrukturim i plotë i institucioneve në varësi

Mesi: 2018 ristrukturim i plotë i institucioneve në varësi

ZëvendësKryeministrja Senida Mesi ka raportuar sot në Komisionin e Ligjeve në lidhje me Reformën në Administratën Publike. Zëvendëskryeministrja Mesi tha se po reformohen shërbimet publike, si instrument për të luftuar korrupsionin.
Numri dy i qeverisë u ndal gjithashtu edhe tek reforma e ristrukturimit të ministrive dhe institucioneve të varësisë, me të cilën synohet të eliminohen mbivendosjet, të përmirësohen funksionet dhe në rritjen e performancës së institucioneve. Sipas zonjës Mesi gjatë vitit 2018-të pritet të kryhet ristrukturimi i plotë dhe ndërtimi funksional e strukturor i të gjithë institucioneve në varësi.

Sicred