KRYEFAQJA » LAJME » Mblidhet për herë të parë parlamenti i parë rural

Mblidhet për herë të parë parlamenti i parë rural

Kur flitet për bujqësinë, publiku gjen konsensus se kjo është një nga fushat më jetike të zhvillimit të Shqipërisë, jo thjesht për numrin e madh të të punësuarve, por për rezultatet që jep ky sektor në ekonominë e vendit.

Ndaj me inisiativen e kryetarit të Kuvendit, salla e seancave plenare u kthye të shtunën në një hapësirë që ofroi mbështetje dhe angazhim për njerëzit që jetojnë me bujqësi, duke i dhënë jetë për herë të parë Parlamentit Rural.

Takimi u përshëndet nga përfaqësues të ndryshëm, tek fjalimet e të cileve mbizotëroi konsensusi se duhen inisiativa konkrete për të zhvilluar bujqësinë në Shqipëri.

Sicred