KRYEFAQJA » LAJME » Masat policore për pelegrinazhin drejt malit të Tomorrit
Masat policore për pelegrinazhin drejt malit të Tomorrit

Masat policore për pelegrinazhin drejt malit të Tomorrit

19 Gushti shënon nisjen e pelegrinazhit drejt malit të Tomorrit, i konsideruar “i shenjtë”,pasi në të prehet shenjtori i familjes së Profetit Muhamed,Abaz Aliu. Pelegrinazhi pritet të sjellë fluks të lëvizjes në rrugë dhe për këtë arsye policia e qarkut të beratit ka marrë disa masa shtesë. Policia këshillon drejtuesit e mjheteve që do të bëhen pjesë e pelegrinazhit të të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor duke evituar përdorimin e pijeve alkoolike, të vendosin rripin e sigurimit, të mos përdorin celularin gjatë drejtimit të mjetit, gjithashtu për drejtuesit e autoveturave këshillojmë se rruga më e përshtatëshme për tu ngjitur në Malin e Tomorrit është aksi Poliçan-Çorovodë-Gjerbës-Teqe.

Sicred