KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Maliq, zbulohet një kompleks banesash i viteve 3 000 – 2 100 para Krishtit

Maliq, zbulohet një kompleks banesash i viteve 3 000 – 2 100 para Krishtit

Në Maliq, zbulohet një tjetër kompleks banesash që mendohet t’i përkasë periudhës së viteve 3 000 – 2 100 para Krishtit. Zbulimi është i një ekspedite arkeologësh shqiptarë, të cilët propozojnë dhe rezervimin e kësaj zone e shfrytëzimin e saj për turizëm kulturor.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com