KRYEFAQJA » LAJME » “Lulet e Pranverës”- shkatërrohet një rrjet i trafikut ndërkombëtar të drogës
"Lulet e Pranverës"- shkatërrohet një rrjet i trafikut ndërkombëtar të drogës

“Lulet e Pranverës”- shkatërrohet një rrjet i trafikut ndërkombëtar të drogës

Operacioni i parë i skuadrës së përbashkët hetimore mes autoriteteve italiane dhe shqiptare për të shkatërruar një rrjet të trafikut ndërkombëtar të drogës me emrin e koduar “Lulet e Pranverës” ka dhënë rezultate të kënaqshme. Bilanci i operacionit ka qenë 17 të ndaluar në Itali dhe Shqipëri. Shumica janë shqiptarë, por edhe italianë. Në Shqipëri operacioni është shtrirë në disa drejtori vendore të policisë së Durrësit, Vlorës dhe Lezhës gjatë harkut kohor të mbi dy viteve nën drejtimin e Prokurorisë së Krimeve të Rënda.

Sicred