KRYEFAQJA » LAJME » Luiza Gega për herë të dytë fiton Maratonën e Tiranës
Luiza Gega për herë të dytë fiton Maratonën e Tiranës

Luiza Gega për herë të dytë fiton Maratonën e Tiranës

Atletja e njohur Luiza Gega është fituese e çmimit të parë në 21 kilometra në Maratonën e Tiranës. Gega e ka thyer dukshëm rekordin e vendosur një vit më parë. “Theva një rekord prej 9 minutash që është shumë dhe ishte një surprizë dhe për mua” tha Gega. ” Sot kishe edhe  një motiv tjetër për të votuar, pasi unë jam ambasadore e kauzës për fëmijët me aftësi të kufizuar, dhe një pjesë e këtij çmimi do të shkojë për ta” tha ajo.

Sicred