KRYEFAQJA » LAJME » Luena, 13 vjeç me autizëm, mesazh për mësuesit

Luena, 13 vjeç me autizëm, mesazh për mësuesit

Një vajzë 13 vjeçare me autizëm falë terapisë që ka marrë me mbështetjen e familjes, sot ka mundur tu drejtohet mësuesve të saj me mesazhe falenderimi për mësimin që merr në shkollë duke ju bërë thirrje bashkëmoshatarëve që vështirësitë nuk duhet të bëhen pengese për ta. RTSH sjell një tjetër histori për çrregullimin e spektrit autik dhe nevojat që artikulojnë prindërit dhe specialsitët për fëmijët që e vuajnë.

Sicred