KRYEFAQJA » LAJME » Lezhë, Idrizi: Bëhuni pjesë e PDIU-së për të qënë të përfaqësuar

Lezhë, Idrizi: Bëhuni pjesë e PDIU-së për të qënë të përfaqësuar

Lezha ka qënë ndalesa e radhës e Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet, ku drejtues të saj deputetë kanë argumentuar para simpatizantëve të tyre se pse duhet të jenë pjesë e PDIU-së. Kryetari i PDIU-se Shpetim Idrizi tha se: Politika shqiptare miqtë mi, në lista i ka dhënë qytetit të Lezhës vazhdimisht deputet. i ka dhënë deputet që vijnë nga Tirana dhe nga zonat e tjera. Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet ju fton juve që të bëheni pjesë e saj, që për herë të parë të keni një deputet nga Lezha, i cili mos të shoh programet e partisë, por të shoh qytetarët e Lezhës.

Partia Drejtësi Integrim dhe Unitet po zhvillon takime në kuadër të anëtarësimeve te reja dhe zgjedhjeve në parti që do zhvillohen në 21 maj .

Sicred