KRYEFAQJA » LAJME » Lame, legalizimet përfundojnë deri në qershor 2016-të

Lame, legalizimet përfundojnë deri në qershor 2016-të

Nga 44 mijë e 300 legalizime që nga viti 2006-të, 33 mijë e 300 janë realizuar në tre vitet e qeverisjes socialiste. Shifrat tashmë nuk i konteston askush, tha kreu i ALUIZNI-t Lame gjatë një takimi me krerët rajonal të ALUIZNI-t të qarqeve Tiranë, Korçë, Elbasan dhe Durrës.

Për përfundimin e procesit të legalizimeve brenda këtij mandati qeverisës, në drejtoritë e ALUIZN-it është miratuar shtimi edhe i 300 specialistëve.

Sicred