KRYEFAQJA » LAJME » Kundërshtohet pagesa me Euro në rrugën e Kombit
Kundërshtohet pagesa me Euro në rrugën e Kombit

Kundërshtohet pagesa me Euro në rrugën e Kombit

Krahas çmimit të lartë në traun e rrugës së Kombit, mënyra e pagesës jo me monedhën tonë lekun ka sjellë kundërshtimin e drejtuesve të autojmeteve në që udhëtojnë drejt Kosovës dhe anasjelltas. Atë shprehen kundër procedures paguaj euro e mer kusurin në lek në sportelet e terminalit në rrugën e Kombit.  Shumë prej drejtuesëve të mjeteve e quajnë me dy standarte dhe padrejtësi këtë procedurë që po zbatohet me taksën e kalimit në rrugën e kombit.

Sicred