KRYEFAQJA » LAJME » Kundërshtohet bllokimi i mjeteve ujore sportive në Durrës

Kundërshtohet bllokimi i mjeteve ujore sportive në Durrës

Prej 10 ditësh motorrët e ujit dhe mjetet e tjera lundruese me karakter argëtimi të pushuesve në det, janë bllokuar me urdhër të policisë kufitare në Durrës. Pronarët e këtyre mjeteve me pretendimin se jane te pajisur me dokumentacionin e duhur, kanë protestuar duke kërkuar zhbllokimin e situates. Në plazhin e Durrësit deri në Malin e Robit në Kavajë operojnë 10 subjekte të tilla që janë liçensuar për ushtrimin e aktiviteve me mjete motorrike për sporte ujore.

Sicred