KRYEFAQJA » LAJME » Kukës, “Turizmi i Ri” peng i tokës së pakompensuar

Kukës, “Turizmi i Ri” peng i tokës së pakompensuar

Problemet e trazicionit dhe privatizimit i kanë mohuar Kukësit zhvillimin e turizmit, kur mundësitë janë të mëdha. Godina e ish Turizmit te Ri ende konsiderohet në process privatizimi, por vlera e saj bie çdo ditë bashkë më shkatërrimin total të kësaj kryevepre të arkitekturës shqiptare.

Sicred