KRYEFAQJA » LAJME » Kufijtë mes Kosovës dhe Serbisë, flasin analistët

Kufijtë mes Kosovës dhe Serbisë, flasin analistët

Zhvillimet dinamike mes Kosovës dhe Serbisë ndiqen me vemëndje në Shqipëri. Megjithëse nuk ka qëndrime nga institucionet, analistët japin mendime interesante për skenarët e marrëveshjes përfundimtare mes Prishtinës dhe Beogradit. Pjesa me delikate do të jetë çështja e përcaktimit apo njohjes se kufinjve përfundimtare në Ballkan. Gazetarja jone Sonila Agostini bisedoi me komentatorët Ilir Kulla dhe Ben Andoni.

Sicred