KRYEFAQJA » LAJME » Kuçova, nga “Qyteti Stalin” tek NATO

Kuçova, nga “Qyteti Stalin” tek NATO

Investimi kolosal që NATO pritet të fillojë brenda vitit në Bazën Ajrore të Kuçovës, e ka kthyer këtë qytet në kryefjalën e ditëve të fundit. Një grup xhirimi i Radiotelevizionit Shqiptar ka hyrë brenda në zonën ushtarake me vendndodhjen më strategjike në qendër të Shqipërisë dhe e aksesueshme nga të gjitha anët. Por pavarësisht dozave të skepticizmit, banorët e Kuçovës duan të besojnë se ky investim do të sjellë disa të mira që i kapërcejnë kufijtë e bazës ajrore. Reportazhi është përgatitur nga gazetarja Jonela Sakajeva dhe operatori Erald Veshi.

Sicred