KRYEFAQJA » LAJME » KSSH do diskutojë planin vjetor
KSSH do diskutojë planin vjetor

KSSH do diskutojë planin vjetor

Asambleja Kombëtare e Konfederatës së Sindikatave të Shqipërisë, pritet të mblidhet të hënën më 25 shtator. Ajo do të diskutojë planin vjetor të KSSH, ku në fokus do jenë: kontrata kolektive e punës, paga minimale 28 000 lekë brenda vitit 2017 dhe miratimi i Statusit të Minatorit dhe Metalurgut. Në fakt këto janë kërkesat kryesore me objektiva të rinovuar, që kjo konfederate i paraqit vazhdimisht para çdo qeverie.

Sicred