KRYEFAQJA » LAJME » Ksamili i kthehet normalitetit

Ksamili i kthehet normalitetit

Ksamili i është kthyer normalitit edhe pse pasi një tkurrje të pushuesve në gati 50 % të tyre, pas problemit me ujërat e zeza që shpërthyen. Pas ndërhyrjes së forcave të ushtrisë të Gjirokastrës ,pushuesit i janë rikthyer brigjeve të detit. Bashkia e Sarandës ka ndekur nga afër të gjithë këtë situatë. Bizneset që ushtrojnë aktivitetin në këtë pjesë kanë kërkuar marrjen e masave për parandalimin e ngjarjeve të tilla të cila kanë kosto të lartë financiare për ta. Punimet për sistemimin e ujërave të zeza në Ksamil janë kryer nga firma Spige SRL me financim të delegacionit të BE-së dhe kap vlerën e 3.5 milionë eurove.

Sicred