KRYEFAQJA » LAJME » Kryeministri Rama, takim me koordinatorët e bashkëqeverisjes me qytetarët
Kryeministri Rama, takim me koordinatorët e bashkëqeverisjes me qytetarët

Kryeministri Rama, takim me koordinatorët e bashkëqeverisjes me qytetarët

Në Shtator Aluizni, Hipotekat dhe Agjensia e Kthimit të Pronave do të jenë në të njëjtën çati duke u shkrirë në një institucion të vetëm. Këtë e sqaroi Kryeministri Edi Rama gjatë një takimi me koordinatorët e bashkëqeverisjes me qytetarët . Në fund të këtij mandati është vendosur si qëllim që titujt e pronësisë të jepen më shpejt përmes një programi dixhitalizimi theksoi kreu i qeverisë.  Pjesë e këtij intitucioni të ri, theksoi Kryeministri, do të jetë edhe një strukturë e pavarur apelimi. Në këtë takim me koordinatorët e bashkëqeverisjes, Kryeministri theksoi se zyra e platformës bashkëqeverisëse do të jetë e hapur për publikun edhe gjatë muajit Gusht, panvarësisht pushimeve verore.

 

Sicred