KRYEFAQJA » LAJME » KRIMET NË SHKODËR, APELON FEJA: ”STOP DHUNËS DHE VRASJEVE”

KRIMET NË SHKODËR, APELON FEJA: ”STOP DHUNËS DHE VRASJEVE”

Ngjarjet kriminale të dy muajve të fundit në Shkodër, kanë sjellë dhe reagimin e kominiteteve fetare. Në meshen kushtuar shenjtërimit të Nënë Terezës, meshtari Dom Artur Jaku, ka përcjellë shqetësimin e madh të qytetarëve shkodranë përmes apelit për t’u thëneë jo dhunës dhe vrasjeve:

“Unë sot nuk kam apel as për qeverinë, sepse qeveria e ka ditën kur do të gjykohet – kur të jetë koha e votimeve. Por sot, kam apel për ata njerëz që sot vrasin! Për hatër të Zotit, mos më me vrasje! Mos më me dhune! Mos harrojmë se ne mundemi t’i shpëtojmë policisë, shtetit apo gjykavave, por kurrë nuk mundemi t’i shpëtojmë drejtësisë së Zotit!

Në dy muajt e fundit ëe verës, në Shkodeë janë vrarë 6 persona e janë zhdukur 2 të tjerë

Sicred