KRYEFAQJA » LAJME » Krijohet blogu “Integrimi fuqizon Shqipërinë”
integrimi fuqizon shqiperine, blog, be, integrim

Krijohet blogu “Integrimi fuqizon Shqipërinë”

Ka shumë mënyra për të folur për Europën dhe njëra prej tyre ka filluar sot; “Integrimi fuqizon Shqipërinë”. Historianë, gazetarë dhe shoqëria civile do të mund të shprehen përmes një platforme “Integrimi fuqizon Shqipërinë”. Tematika nga moria e diskutimeve për Europen janë ndarë në paraqitjen e blogut.

Një përkrahje masive popullorë për integrimin flet veç të tjerash jo në favor të një nevoje të ndjeshme për këto platforma, çka nga ana tjetër, siç konstatojnë organizatorët, është e nevojshme që kjo mbështetje të motivohet.

Sicred