KRYEFAQJA » LAJME » KQZ : Pjesmarrja 46.55 përqind
KQZ : Pjesmarrja 46.55 përqind

KQZ : Pjesmarrja 46.55 përqind

KQZ ofroi shifrat më të fundit lidhur me zgjedhjet parlamentare të 25 qershorit. Sipas saj nga të dhënat e 46.55 përqind të qendrave të votimit dei në orën 19, pjesmarrja në zgjedhje është 45.17 përqind. Shifrën më të lartë e ka regjistruar Kukësi me 53.38 përqind, ndërsa më pak Vlora 35.69 përqind.  Në komentet e para të analistëve, këto shifra  po konsiderohen si refuzim drastik, protestë e shqiptarëve ndaj klasës politike. RTSH po vazhdon të sjelli për publikun zhvillimet me të fundit rreth këtyre zgjedhjeve si dhe analiza nga të ftuarit. Atë ju mund ata ndiqni edhe në livestream në www.rtsh.al dhe facebook.

Sicred