KRYEFAQJA » LAJME » KQZ miraton fletën e votimit të 18 qershorit
KQZ miraton fletën e votimit të 18 qershorit

KQZ miraton fletën e votimit të 18 qershorit

Pavarësisht polemikave mes maxhorancës dhe opozitës për mbajtjen e zgjedhjeve të përgjithshme të 18 qershorit, Komisioni Qendror Zgjedhor ka miratuar të hënën fletën e votimit të zgjedhjeve. Emri i parë në listën e 15 partive është ai i Frymës së Re Demokratike, ndërsa emri i fundit është ai i PD. Veç numrit rendor, emrit të partisë dhe shkronjave nistore, lista përmban dhe emrin e kryetarit të partisë.

Renditja e partive është kjo:
1- FRD – Fryma e Re Demokratike
2- PDS – Partia Demokracia Sociale
3- PAD – Partia Aleanca Demokratike
4- APD – Aleanca Popullore për Drejtësi
5- PDIU – Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet
6- SFIDA- Sfida për Shqipërinë
7- PADSH- Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
8- AAK – Aleanca Arbnore Kombëtare
9- MEGA – Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen
10 – PKD – Partia Kristian Demokrate
11- PLB – Partia Lista e Barabartë
12- PSD – Partia Socialdemokrate
13- PKSH – Partia Komuniste e Shqipërisë
14- LSI – Lëvizja Socialiste për Integrim
15- PS – Partia Socialiste e Shqipërisë

Sicred