KRYEFAQJA » LAJME » KQZ diskuton deklaratat e dekriminalizimit për 21 zyrtarë të lartë
KQZ miraton fletën e votimit të 18 qershorit

KQZ diskuton deklaratat e dekriminalizimit për 21 zyrtarë të lartë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve që prej orës 14.00 është mbledhur për të shqyrtuar projekt vendimet për  deklaratat e dekriminalizimit për 21 zyrtarë të lartë, mes tyre janë emrat e 13 deputetëve të kuvendit dhe 8 kryetarëve të bashkive. Komisioni po merr në shqyrtim formularët që kanë dorëzuar deputetët, Berisha, Halimi, Ristani, Braho, Dule etj dhe kryebashkiakëve, Bardhi, Themelko, Hila, Balilaj, Dedaj, Peçi dhe Zotkaj. 21 funksionarët e lartë janë objekt i ligjit të dekriminalizimit, për shkak të vonesave në dorëzimin e tyre sipas afatave ligjore, por edhe problemeve me ligjin.

Sicred